iPhone Belgium

Wat is het probleem eigenlijk?

Gisteren werd de lancering in Belgi√ę op de Apple site aangekondigd voor 11 juli. Vandaag is het “later dit jaar” geworden terwijl het in alle ons omringende landen 11 juli is gebleven. Wat is dus het probleem, eigenlijk?

Hoeveel iPhones hoopt Mobistar nog te verkopen nadat ie al ‚?? waarschijnlijk ettelijke maanden ‚?? in onze buurlanden te koop zal geweest zijn?

In mijn ervaring is het in onze volksgeest ingebakken om, als iets hier ter plaatse niet verkrijgbaar is, het te gaan halen waar het wel te krijgen is. 10.000 “illegale” iPhones in Belgi√ę ‚?? of hoeveel waren het er bij de laatste schatting ‚?? ondersteunen mijn mening. Als het zover is zullen ze’m in Sluis wel hebben.

Wat is dus het probleem eigenlijk?

Zeg het mij.

2 thoughts on “iPhone Belgium”

  1. Koppelverkoopwetgeving? Maar dat argument heb je gedeeltelijk in Frankrijk en Duitsland ook. Ben benieuwd aan welke prijs ze daar de “niet-gelockte” versies gaan uitbrengen.

  2. vergeet de iphone. Zolang de datapakketten door het dak blijven schieten omdat ook Apple haar share moet hebben is dit waardeloos. Gewoon best weer zonder operator kopen en zelf patchen, ook (zeker) met de 3G iphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *