Jan Welvaert Spring-Summer ’08

Gisteravond was ik op de voorstelling van de lente-zomer collectie 2008 van Jan Welvaert. De show ging door in de Backstage in Gent.

Op de tonen van Joy Division, PIL ?? ik meende ook Nico te herkennen ?? werd de lente-zomer collectie voorgesteld. In de stijl van de kleren zelf kon ik méér dan hier en daar een vleugje punk en herinnering aan de eighties herkennen. Dat vind ik wel ok. Punk is cool. Kijk zelf maar (met excuus voor de belabberde videokwaliteit).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UGCCexe3iCQ[/youtube]

Na de show was de nogal obligate party waar ik een paar bijzonder interessante mensen heb ontmoet: Aravinda Rodenburg maakt dames & heren kledij op maat. Els Robberechts creëert in haar atelier tijdloze hoeden sjaals, mutsen en handtasjes. Tja, toeval of niet de rode lijn door de avond was mode.

Kris Vanbeveren, kunstschilder was ook van de partij. Samen hadden we 100% van de aanwezige hoeden in bezit 😉

Een fijne avond in Gent m.a.w.

En nog eens: respect voor Jan Welvaert. Mooie kleren, goeie lijn, schitterend idee.

One thought on “Jan Welvaert Spring-Summer ’08”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *