Schoolbord.be?

Geen slecht idee.

Wel bijzonder spijtig lullig dat je niets kunt zien noch opzoeken zonder je eerst in te schrijven. Dat soort ingesteldheid maakt mij bijzonder achterdochtig…

Als je me wilt overtuigen om gebruik te maken van een internetdienst geef me dan tenminste een voorproefje van wat je doet. Veel beloven maar niks tonen? Nee bedankt.

They’re in it for the money.

4 thoughts on “Schoolbord.be?”

  1. ben ik helemaal niet mee eens ik vind schoolbord.be juist super.
    – je ziet juist wel als wat je krijgt en je moet enkel een paar lutele euro’s betalen als je zelf iemand wil contacteren. Dit vind ik heelnormaal. Als je er dat niet voorover hebt geen probleem wact dan rustig af tot iemand u contacteerd.

    Ik vind het zelf een super site en volledig volgens het internet ethiek

  2. Beste Xtrang/Bonuten,

    Ik ben het helemaal met je ééns. Wat ik nog ff wil duidelijk maken aan Nic Peeters (Silvia of Peter). Zet nu maar onmiddellijk die Nic Peeters in jullie gebruikersdatabase anders valt het op dat ge de mensen foefkes wijs maakt. Lang leve het mensdom dom dom dommer domst ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *