Eindejaarsvraagjes

Wat vindt u de belangrijkste gebeurtenis, evolutie of trend van het voorbije jaar?
Ongeveer in het midden van het jaar heb ik me 100% fulltime op Netlash gestort. ‘t was even wennen… Maar nu zie ik ook hoe fout ik daarvoor bezig was. Op internationaal vlak: de trugkeer naar “De Nieuwe Middeleeuwen” (The New Middleages). De Inquisitie zit er opnieuw aan te komen.

Wat vindt u het beste en wat het slechtste radio- en/of tv-programma van 2006?
Ik heb bijzonder weinig radio en/of tv gezien. Niets op tv kon mij boeien. Mijn afkeer van het medium wordt ook steeds groter. De enige radio die ik beluister is Klara en héél af en toe Radio 1. En dan nog als achtergrondgeluid.

Wat vindt u het beste boek / toneelstuk / concert en wat de beste film en de beste cd van 2006?

  • Beste boek: Black Swan Green van David Mitchell
  • Beste toneel: geen toneel gezien in 2006
  • Beste concert: Sergio Mendes op Blue Note
  • Beste film: Brick van Rian Johnson
  • Beste CD: The Sound of L.A., Vol. 1 & 2

Wie wenst u wat toe voor 2007 (ten goede of ten kwade)?
Iedereen meer evenwicht en een goeie gezondheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *